Història del despatx

GRUP RL és un despatx d'advocats amb un alt grau d'especialització en totes les àrees del dret empresarial.

  • EXPERIÈNCIA 

 “La signatura es va fundar en 1974 amb la intenció de cobrir les manques jurídiques en l'àmbit empresarial del petit i mitjà   empresari. Actualment, amb més de 45 anys d'experiència som un equip que acompanya i assessora aquelles empreses que     compten amb nosaltres per les seves operacions.”

  • PROXIMITAT

 “Conscients que som una signatura petita, la proximitat i l'atenció personalitzada amb els nostres clients sempre ha estat uns dels     pilars fonamentals de la nostra manera de treballar, podent aposar per un servei integral de prevenció i actuació.”

 

  • COMPROMÍS

 “Perquè la nostra signatura funcioni, el punt de partida neix del vincle de confiança que els clients tenen amb nosaltres i el compromís que nosaltres adquirim en ells i els seus interessos.”

 

  • ESPECIALITAT

“El nostre despatx va començar donant resposta al sector empresarial a partir d'una visió civil i mercantil. Es va establir desenvolupant el dret fiscal, laboral i administratiu. Es va expandir en l'àrea de propietat industrial i intel·lectual. I ara, quatre dècades més tard, cobrim amb un alt grau d'especialització als nostres clients a partir d'una actuació interdepartamental que lliura el millor assessorament.”

 

  • COL· ABORACIÓ

“Comptem amb una estreta xarxa de col·laboradors per a donar el millor coneixement en cada sector atenen a les necessitats específiques de cada situació.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Contacta amb nosaltres

Emplena el formulari amb la teva consulta i estarem encantats d'atendre't. Som experts en tots els àmbits del dret.

Contacte