APROPIACIÓ INDEGUDA

Condemnada per retirar diners del compte del seu germà mort recentment perquè no els heretés un fill amb qui no tenia relació

APROPIACIÓ INDEGUDA

Desestimat el recurs presentat per una dona contra la sentència que la condemnava a una pena de dos anys de presó i multa de vuit mesos amb una quota diària de sis euros per quedar-se els diners del seu germà mort per a evitar que el fill d’aquest els heretés.

Els tribunals han qualificat els fets com a delicte continuat d’apropiació indeguda, en considerar provat que la condemnada, cotitular amb el seu germà d’un compte bancari en el qual els fons realment eren del difunt, només produir-se la defunció va efectuar diversos reintegraments. Això amb l’objectiu d’evitar que els diners fossin heretats pel fill del mort, amb qui l’home no tenia contacte des que aquest era petit, quan va trencar la relació amb la mare.

S’ha considerat demostrat que la condemnada era sobradament coneixedora de l’existència del fill del seu germà, per la qual cosa va dur a terme els actes de disposició del compte amb ple coneixement que els fons pertanyien exclusivament al mort i amb l’única intenció que el fill no heretés cap quantitat, atès que l’home no havia subscrit cap document, públic o privat, en el qual mostrés voluntat de desheretar el seu fill.

El nostres advocats us assessoraran adequadament i defensaran els vostres interessos en actuacions derivades de fets que constitueixin o puguin constituir delicte.